Over ons 

Per 1 januari 2022 is Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) verantwoordelijk voor de opvang van zwerfdieren en wilde dieren in nood voor Eindhoven en 14 regiogemeenten. De stichting beschikt over opvangfaciliteiten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, hobbydieren en reptielen/amfibieën. In het wild levende dieren uit de regio worden 24 uur opgevangen en verzorgd en gaan vervolgens naar Vogelasiel Someren.  

Huisdier gevonden / kwijt? 
Heeft u een huisdier gevonden, neem dan contact op met de meldkamer van de dierenambulance. Zij controleren of het dier al als vermist is aangemeld en sturen eventueel een dierenambulance voor een chipcontrole. Bent u uw huisdier kwijt? Meld het dan aan op www.amivedi.nl en deel het op social media. 

Dieren ter adoptie 
Dieren​, die een thuis zoeken, staan op www.rozeindhoven.nl/asieldierenwww.dierenasiels.com en op social media. Heeft u interesse in een dier​, dan kunt u een online intakeformulier invullen. Is er een potentiële match, dan neemt de opvang contact met u op voor een eerste live kennismaking.

Dieren in nood 
Is er een dier in nood? Bel dan de dierenambulance via 040-7470100. Dit nummer is 24/7 bereikbaar (tussen 22:00 en 9:00 alleen voor spoed). 

Meer informatie 
De Stichting ROZE werkt vanuit een nieuw, duurzaam opvangcentrum aan de Kanaaldijk Noord 127a in Eindhoven. Inmiddels werken er vijftien betaalde medewerkers​, ​een aantal stagiaires en vele vrijwilligers om de dieren in de opvang de best mogelijke zorg te geven en alles wat er bij de opvang komt kijken in goede banen te leiden. Naast een opvang voor zwerfdieren is Stichting ROZE ook een werkgelegenheidsproject. Door de samenwerking met instanties als gemeente, UWV, WijEindhoven en regionale participatiebedrijven zoals Ergon, WSD, KempenPlus en Senzer vinden diverse mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan.

Voor meer informatie over de stichting kunt u contact opnemen via 040-7470147​ of info@rozeindhoven.nl of verder lezen op deze website.

Benieuwd naar de ontwikkelingen van de stichting in 2022? Download het Jaarverslag 2022